Zakažite pregled u stomatološkoj ordinaciji "Dr Lopičić" i na vrijeme riješite probleme svojih zuba. Naše ljubazno osoblje će Vam zakazati pregled u najkraćem mogućem roku.

U prijatnom ambijentu naše stomatološke ordinacije, osjećaćete se kao kod kuće.

Od samog početka naša ordinacija težila je da izađe u susret svojim pacijentima uz najmodernije protokole savremene stomatologije.

Sve što je aktuelno u svijetu možete naći i kod nas, počev od preventivnih protokola kod najmlađih pacijenata, preko popravke zuba, mašinske endodoncije uz digitalno mjerenje dužine kanala zuba, digitalnu rendgen dijagnostiku, digitalno uzimanje otisaka najnovijim 3d skenerima, izrade keramičkih nadoknada pomoću digitalnih CADCAM sistema u roku od jednog sata, ugradnje implantata, rekonstrukcije zagrižaja, ortodoncije, ispravljanja zuba folijama, izbjeljivanja.

Kao što ste možda primijetili riječ ,,digitalno” se nekako odomaćila u našoj ordinaciji. To nije ništa neobično, jer smo od starta odlučili da pratimo najnovija saznanja i tehnologije i još prije desetak godina uvedemo digitalnu stomatologiju u naš svakodnevni rad i budemo pioniri iz te oblasti u Crnoj Gori.

Godinama smo ulagali u svoje znanje i opremu da bismo danas mogli da odgovorimo i najzahtjevnijim pacijentima.

Poseban akcenat stavljamo na bezbolnost svih tretmana, a posebno na bezbolno davanje anestezije posebnim protokolom, jer i mi smo nekada bili nečiji pacijenti i dobro znamo koliko znači kad baš ništa ne boli kod ,,čika Zube”.

Mi smo jedan skladan tim profesionalca koji poštuje vaše vrijeme i pomno sluša vaše zahtjeve.

Nadamo se da ćete nam se pridružiti, ukazati nam povjerenje i postati dio ove lijepe priče.

“Budućnost zdravih osmijeha je u našim rukama.”

NAŠ TIM

Dr Aleksandar Lopičić

Dr Aleksandar Lopičić

Spec. stomatološke protetike

Dr. Aleksandar Lopičić je rođen u Podgorici 1977. godine. Osnovnu i srednju školu je završio u Podgorici kao jedan od najboljih u generaciji. Oduvijek su ga privlačili psihologija, arhitektura i medicina.

Kao svojevrsnu kombinaciju ove tri oblasti 1996. godine, upisuje Stomatološki fakultet u Beogradu. Diplomirao je 2002. godine, a specijalizaciju iz stomatološke protetike završio je 2007, takođe, u Beogradu.

Radio je uporedo na Stomatološkoj poliklinici i kao asistent na Stomatološkom fakultetu u Podgorici na predmetima Gnatologija i Protetika.

Od 2013. godine osniva Studio za dentalnu estetiku Lopičić i potpuno se posvećuje privatnoj praksi. Već više od deset godina koristi napredne CADCAM tehnologije, tako da je dalje usavršavanje iz oblasti implantologije i digitalne stomatologije došlo kao prirodni tok stvari.

Uveo je i standardizovao protokol u kompjuterom vođenom dizajnu i kompjuterom vođenoj izradi bezmetalnih keramičkih krunica i faseta (vinira). U okviru svoje ordinacije uveo je standarde u oblasti mašinske endodoncije i implantologije. Konstantno radi na edukaciji i osposobljavanju mlađih kolega od kojih su neki, kroz teorijsku i praktičnu obuku postali i punopravni članovi tima ordinacije Lopičić.

U slobodno vrijeme voli da putuje. Obožava skijanje i planinarenje. Oženjen je i otac Isidore, Viktora i Filipa zbog kojih sve ovo ima smisla.

Dr Amra Amidović Hamzić

Dr Amra Amidović Hamzić

Doktor stomatologije

Dr Anđela Đurišić

Dr Anđela Đurišić

Doktor stomatologije

Katarina Nikolić

Katarina Nikolić

Stomatološka sestra - tehničar

Nikola Popović

Nikola Popović

Dentalni asistent - tehničar

Milena Rosandić

Milena Rosandić

Stomatološka sestra - asistent