Ugradnja implantata

 

Zahvaljujući tehnologiji koja je prethodnih godina sve više uznapredovala, ugradnja zubnih implantata je postala sve više zastupljena u stomatološkoj praksi pa tako i u stomatološkoj ordinaciji Dr Lopičić iz Podgorice. U našoj stomatološkoj ordinaciji možete nadograditi jedan ili više zuba.

 

Zubni implanti i ugradnja

Ugradnja zubnih implantata je najbolje riješenje da nadoknadite jedan ili više izgubljenih zuba. Zubni implantati koji se ugrađuju pacijentu se sastoje od titanijumskih šrafova koji se uvrću u viličnu kost. Nakon uvrtanja implantata u viličnu kost oni srastaju sa njom. Cijeli proces ugradnje implantata traje oko dva do tri mjeseca. Prvi korak ugradnje implantata je postaviti implantat. Implantat je obično izgrađen od titanijuma i postavlja se direktno u viličnu kost. Proces zaliječenja desni nakon prvog tretmana je tri do šest mijeseci.

 

Nakon zarastanja desni pacijentu se umeću metalni nosači u implantate. Nakon postavljanja nosača je potrebno da prođe dvije do tri nedelje u zavisnosti od pacijenta da bi se prešlo na sledeći tretman.

 

Posljednji korak je postavljanje zuba koji se moraju savršeno uklopiti u već postojeće zube pacijenta. Poenta ugradnje zubnih implantata je da nadoknadi izgubljeni zub pacijentu i da izgleda potpuno prirodno. Kada je potrebno nadoknaditi izgubljeni zub ili više njih, ugradnja implantata je mnogo bolje rješenje od izgradnje mostova, jer se kod ugradnje zubnih implantata ne radi brušenje susjednih zuba što je kod izgradnje mostova neophodno.

 

Stomatološka ordinacija Dr Lopičić vam garantuje bezbolnu, profesionalnu, pouzdanu i što je najbitnije kvalitetnu ugradnju zubnih implantata po povoljnoj cijeni. Cijena ugradnje zubnih implantata zavisi od toga da li je u pitanju ugradnja jednog ili više zuba. Sve potrebne informacije možete dobiti od naših zaposlenih na licu mijesta ili pozivom na broj telefona koji vidite na sajtu..

Ugradnja zubnih implantata -Zubni implanti - Stomatoloska ordinacija Podgorica- Stomatoloski pregledi I usluge

"Ordinacija Lopičić" nudi zaposlenje

Stomatološkoj ordinaciji Lopičić potrebni doktor stomatologije i stomatološka sestra. Više informacija možete videti ovde...

 

Izbjeljivanje zuba 

Izbjelite vaše zube u našoj ordinaciji po odličnoj cijeni. Detaljnije informacije možete vidjeti ovdje .

 

 

Bezmetalna krunica/navlaka za jedan dan!

Krunica se izradjuje u toku istog dana pomocu kompjuterskog softver sistema CEREC najnovije generacije njemacke firme SIRONA. 

detaljnije...

Anketa
Kako ste saznali za naš sajt ?
Putem Google pretrage
Preporuka prijatelja
Preko društvenih mreža
Neki drugi način
Rezultati