Totalna proteza

 

Totalna proteza se stavlja na vilicu ukoliko pacijent nema nijedan zub u njoj. Stomatološka ordinacija Dr Lopičić iz Podgorice se između ostalog bavi i izradom totalnih proteza.Totalna proteza pokriva i donju i gornju vilicu. Ona direktno naliježe na sluzokožu kojom je obložena vilična kost.

 

Materijal od kojeg je izrađena totalna proteza je akrilat. Prije svega se pacijentu uzima otisak desni i na osnovu otiska se pravi proteza. U dio od akrilata koji direktno naliježe na desni se ugrađuju veštački zubi. Za pacijente koji nemaju nijedan zub u vilici totalna proteza je idealno riješenje. Totalna proteza sadrži kompletno sve zube i daje pacijentu mogućnost normalnog govora i žvakanja. Potrebno je da totalna proteza bude profesionalno urađena da bi i pacijentu i drugim ljudima djelovala potpuno prirodno.

 

Totalna proteza je tip mobilne proteze jer pacijent ima mogućnost da je skida i stavlja kad poželi. Omogućava pacijentu da normalno funkcioniše što je najbitnije. Pored funkcionalnosti koju pruža, totalna proteza je estetski vrlo efektna. Naša stomatološka ordinacija Dr Lopičić iz Podgorice posjeduje tim specijalista stomatologa iz oblasti protetike koji će se potruditi da vašu totalnu protezu urade na što kvalitetniji i efikasniji način. Proteza će biti tako urađena da niko pa čak ni vi sami nećete imati osjećaj da u ustima zapravo nosite protezu. Cijene proteza parcijalnih i totalnih možete saznati pozivom na broj telefona koji vidite na našem sajtu. Cijena totalne proteze je svakako veća od cijene parcijalne.

Mobilne proteze - Totalna proteza - cijene - Stomatoloska ordinacija Podgorica

"Ordinacija Lopičić" nudi zaposlenje

Stomatološkoj ordinaciji Lopičić potrebni doktor stomatologije i stomatološka sestra. Više informacija možete videti ovde...

 

Izbjeljivanje zuba 

Izbjelite vaše zube u našoj ordinaciji po odličnoj cijeni. Detaljnije informacije možete vidjeti ovdje .

 

 

Bezmetalna krunica/navlaka za jedan dan!

Krunica se izradjuje u toku istog dana pomocu kompjuterskog softver sistema CEREC najnovije generacije njemacke firme SIRONA. 

detaljnije...

Anketa
Kako ste saznali za naš sajt ?
Putem Google pretrage
Preporuka prijatelja
Preko društvenih mreža
Neki drugi način
Rezultati