Skidanje (uklanjanje) kamenca sa zuba

 

Kamenac predstavljaju tvrdokorne naslage koje se pojavljuju na površini zuba. Postojanje kamenca na zubima je zdravstveni problem koji je neophodno što prije riješavati kako ne bi došlo do komplikacija. Kamenac takođe predstavlja i estetski problem.

 

Stomatološka ordinacija Lopičić iz Podgorice u okviru svojih usluga nudi i skidanje kamenca. Cijene skidanja (uklanjanja) kamenca možete saznati na licu mjesta ili putem telefona naše ordinacije.

 

 

Skidanje (uklanjanje) kamenca sa zuba - nekad i sad

 

Uklanjanje, skidanje kamenca se nekada radilo ručno. Ručno skidanje kamenca je bio veoma bolan postupak skidanja kamenca sa zuba. Sada se kamenac sa zuba skida potpuno bezbolno, ultrazvučnim aparatom. Stomatološka ordinacija Lopičić nudi usluge skidanja kamenca po povoljnim cijenama, potpuno bezbolno i za kratki vremenski period. Skidanje kamenca je rutinska stvar koju vrše sve stomatološke ordinacije.

 

 

Skidanje kamenca - Poliranje zuba

 

Nakon skidanja kamenca niko vam ne garantuje da se on neće vratiti. Vraćanje kamenca je moguće nakon mjesec dana do nakon nekoliko godina. Nikako nemojte sami pokušavati da skinete kamenac sa zuba jer možete vrlo lako oštetiti gleđ. Kada se skidanje kamenca odradi slijededi poliranje zuba. Poliranje zuba je neophodno uraditi da se onemogući ponovno pojavljivanje kamenca. Pomoću specijalnog aparata koji pod visokim pritiskom izbacuje fino granulirane abrazivne cestice uklanjaju se I najmanje neravnine na površini zuba, a naročito veoma uporne pušačke pigmentacije.Površina zuba postaje glatka. Glatka površina zuba onemogućava ponovno stvaranje kamenca na zubima.

 

Stomatološka ordinacija Lopičić nudi usluge poliranja zuba. Ponovno pojavljivanje kamenca je nemoguće spriječiti ali je moguće odložiti održavanjem pravilne i redovne higijene zuba. Ukoliko imate problem kao što su naslage od kamenca ili vam samo treba poliranje zuba, dođite u stomatološku ordinaciju Lopičić koja vam nudi usluge skidanja kamenca i poliranja zuba. Usluge vrši stručno i ljubazno osoblje. Za dodatne informacije pozovite neki od naših brojeva telefona istaknutih na vrhu stranice.

Skidanje,uklanjanje kamenca - Poliranje zuba - Stomatoloska ordinacija Podgorica

"Ordinacija Lopičić" nudi zaposlenje

Stomatološkoj ordinaciji Lopičić potrebni doktor stomatologije i stomatološka sestra. Više informacija možete videti ovde...

 

Izbjeljivanje zuba 

Izbjelite vaše zube u našoj ordinaciji po odličnoj cijeni. Detaljnije informacije možete vidjeti ovdje .

 

 

Bezmetalna krunica/navlaka za jedan dan!

Krunica se izradjuje u toku istog dana pomocu kompjuterskog softver sistema CEREC najnovije generacije njemacke firme SIRONA. 

detaljnije...

Anketa
Kako ste saznali za naš sajt ?
Putem Google pretrage
Preporuka prijatelja
Preko društvenih mreža
Neki drugi način
Rezultati