Proteze za djecu

 

 

Osmjeh je najdragoceniji ukras jedne osobe i zato treba težiti ka tome da izgleda besprekorno. Da bi osmijeh izgledao besprekorno zubi moraju biti zdravi, blistavi, pravilno poređani. Ukoliko ne ispunjavate sve uslove neophodno je da se obratite stomatologu. Tim stomatologa ordinacije Dr Lopicic će vam izaći u susret ukoliko vam je potrebna popravka zuba,izbjeljivanje zuba ili modifikacija nekom od proteza.

 

Proteze koje se koriste za ispravljanje zuba i zagrižaja su mobilne. Proteze najveći efekat postižu kod djece. Ukoliko primijetite kod vašeg djeteta da ima predispoziciju da mu u budućnosti zubi budu nepravilno poređani ili da će imati pogrešan zagrižaj odmah ga odvedite stomatologu. Djetetu se može preporučiti mobilna proteza u zavisnosti od otiska koji je neophodno uraditi prije samog pravljenja proteze. Mobilne proteze se nose uglavnom noću i par sati tokom dana.

 

Izrađene su od akrilata i metalnih žica. Dio od akrilata naliježe na nepce ukoliko je u pitanju gornja proteza ili na unutašnjost desni donje vilice ukoliko je u pitanju donja proteza. Žica prelazi preko zuba i dovodi ih u pravilan položaj. Ukoliko je slučaj teži, odnosno u pitanju je problematičan zagrižaj dječije proteze za zube je neophodno stalno nositi. Napredovanje u ispravljanju zuba kontroliše stomatolog kod kojeg će dijete ići na kontrolu na svakih mjesec do dva.

 

Cijene dječijih proteza za zube su različite. Cijena zavisi od težine slučaja i uzrasta djeteta. O cijenama dječijih proteza i o svemu što vas interesuje možete se informisati pozivom na broj telefona koji vidite na sajtu ili dođite direktno u našu ordinaciju Dr Lopičić koja se nalazi u Podgorici.

Dejcije proteze za zube - Stomatoloska ordinacija Podgorica

"Ordinacija Lopičić" nudi zaposlenje

Stomatološkoj ordinaciji Lopičić potrebni doktor stomatologije i stomatološka sestra. Više informacija možete videti ovde...

 

Izbjeljivanje zuba 

Izbjelite vaše zube u našoj ordinaciji po odličnoj cijeni. Detaljnije informacije možete vidjeti ovdje .

 

 

Bezmetalna krunica/navlaka za jedan dan!

Krunica se izradjuje u toku istog dana pomocu kompjuterskog softver sistema CEREC najnovije generacije njemacke firme SIRONA. 

detaljnije...

Anketa
Kako ste saznali za naš sajt ?
Putem Google pretrage
Preporuka prijatelja
Preko društvenih mreža
Neki drugi način
Rezultati