Preventivna stomatologija

 

Cilj preventivne stomatologije je da spriječi nastanak kvarnih zuba. Stomatološka ordinacija Lopičić iz Podgorice nudi stomatološke usluge po veoma povoljnim cijenama. U našu ordinaciju možete doći i preventivno pregledati svoje zube.

 

 

Cijene stomatoloških usluga 

 

Cijena stomatološkog pregleda je veoma pristupačna za svakog.Ukoliko dođe do pojave karijesa, cijena popravke zuba će varirati u zavisnosti od veličine kvara. Zato je najbolje i za vas i za vaš novčanik da mislite na vrijeme i jednom ili dva puta godišnje odlazite na preventivne preglede. Da ne bi došlo do pojavljivanja karijesa potrebno je da i pojedinac i društvo sprovode određene mere prevencije.

 

Mjere prevencije koje je neophodno da pojedinac sprovodi su redovno i pravilno pranje zuba. Pojedinac takođe može pravilnom i zdravom ishranom da spriječi oboljenje zuba. Hrana mora biti bazirana na voću i povrću. Bitno je svakodnevno konzumiranje vitamina i minerala, dok vam savjetujemo da ugljene hidrate izbjegavate.

 

 

Stomatološka ordinacija - cjenovnik

 

Stomatološka ordinacija Lopičić iz Podgorice posjeduje ljubazno i obučeno osoblje koje će vam uvijek dati potreban savjet ukoliko vi to želite. Ne dozvolite da zbog svoje nemarnosti naškodite vašim zubima. Stomatološki pregled je neophodno imati najmanje dva puta u toku godine. Cijene stomatoloških usluga stomatološke ordinacije Lopičić, odnosno cenovnik koji nudi naša stomatoloska ordinacija možete saznati na licu mjesta ili putem telefona naše ordinacije. 

 

Cijena stomatološke usluge zavisi od obima intervencije. Ukoliko na vrijeme reagujete i ne dozvolite da zapustite već nastali kvar cijena popravke zuba će vas koštati manje. Znajte da je zdravlje na prvom mjestu. Vodite računa o svojim zubima. Ukoliko imate problema sa zubima ili samo želite preventivni pregled savjetujemo vam da svratite u stomatološku ordinaciju Lopičić koja nudi stomatološke usluge po veoma povoljnim cijenama.

Cene stomatoloških usluga - Stomatoloska ordinacija - cenovnik

"Ordinacija Lopičić" nudi zaposlenje

Stomatološkoj ordinaciji Lopičić potrebni doktor stomatologije i stomatološka sestra. Više informacija možete videti ovde...

 

Izbjeljivanje zuba 

Izbjelite vaše zube u našoj ordinaciji po odličnoj cijeni. Detaljnije informacije možete vidjeti ovdje .

 

 

Bezmetalna krunica/navlaka za jedan dan!

Krunica se izradjuje u toku istog dana pomocu kompjuterskog softver sistema CEREC najnovije generacije njemacke firme SIRONA. 

detaljnije...

Anketa
Kako ste saznali za naš sajt ?
Putem Google pretrage
Preporuka prijatelja
Preko društvenih mreža
Neki drugi način
Rezultati