Poliranje zuba

 

Poliranje je jedan od sistema popularnih za izbjeljivanje zuba. Stomatološka ordinacija Lopičić nudi usluge poliranja po veoma pristupačnim cijenama. Poliranje zuba je neophodno odraditi nakon skidanja kamenca. Kamenac predstavljaju tvrde naslage koje se nastanjuju na zubima i čine štetu.

 

Da bi se spriječile ponovne naslage kamenca na zubima nakon skidanja kamenca radi se poliranje zuba. Niko Vam ne garantuje da se kamenac neće ponovo pojaviti. Redovnim i preventivnim pregledima možete prolongirati period do sledećeg pojavljivanja kamenca. Poliranje zuba prestavlja uklanjanje neravnina koje su nastale prilikom skidanja kamenca sa zuba.

 

 

Poliranje, izbijeljivanje zuba i svrha ovog postupka - Uklanjanje kamenca

 

Poliranje pored toga što doprinosi lijepšem i boljem izgledu samih zuba nakon skidanja kamenca, ima i još jednu mnogo važniju svrhu. Poliranjem se spriječava ponovno nastajanje kamenca, ili barem prolongira period do sledećeg nastajanja. Naša stomatološka ordinacija Dr Lopičić nudi usluge poliranja zuba po veoma povoljnim cijenama. Poliranje predstavlja uklanjanje naslaga, neravnina i površinskog pigmenta sa vaših zuba.Izbijeljivanje zuba

 

Poliranje se radi četkicom i posebnom pastom. Poenta korišćenja rotirajuće četkice je njena mogućnost da zađe i otkloni sve moguće neravnine koje se nalaze na zubu. Pasta koja se koristi za poliranje zuba sadrži abrazive koji doprinose boljem efektu izbijeljivanja zuba. Poliranje doprinosi izbijeljivanju zuba za jednu do dve nijanse. Izbijeljivanje zuba tehnikom poliranja je zdravo i preporučljivo i nije štetno. Poliranjem se ne oštećuje gleđ zuba.Stomatološka ordinacija Dr Lopičić nudi usluge skidanja kamenca sa zuba i poliranja, zajedno ili odvojeno zavisi od vas. Nemojte čekati poslednji trenutak i zanemarivati probleme vaših zuba.

Poliranje zuba - Uklanjanje kamenca i izbijeljivanje - Stomatoloska ordinacija Podgorica

"Ordinacija Lopičić" nudi zaposlenje

Stomatološkoj ordinaciji Lopičić potrebni doktor stomatologije i stomatološka sestra. Više informacija možete videti ovde...

 

Izbjeljivanje zuba 

Izbjelite vaše zube u našoj ordinaciji po odličnoj cijeni. Detaljnije informacije možete vidjeti ovdje .

 

 

Bezmetalna krunica/navlaka za jedan dan!

Krunica se izradjuje u toku istog dana pomocu kompjuterskog softver sistema CEREC najnovije generacije njemacke firme SIRONA. 

detaljnije...

Anketa
Kako ste saznali za naš sajt ?
Putem Google pretrage
Preporuka prijatelja
Preko društvenih mreža
Neki drugi način
Rezultati