Oralna hirurgija

 

Oralna hirurgija se bavi oralnim zahtevnim interevencijama. U oralnu hirurgiju spada vađenje običnih zuba,vađenje umnjaka operacijom, zatim operisanje korena zuba kao i vađenje zaostalog korijena zuba. Cijene određenih intervencija oralne hirurgije se razlikuju od veličine interevencije.

 

Variraju u zavisnosti da li je u pitanju rutinsko vađenje zuba, operacija umnjaka, otklanjanje ciste ili rekonstrukcija deformiteta kosti, vilice ili zuba. Oralna hirurgija se pored vađenja zuba operativnim putem bavi i operacijom oboljelih desni, kao i rekonstrukcijom usne duplje. Ukoliko primijetite da vam umnjak ne raste pravilnim putem potrebno je što prije to bolje izvaditi ga operativnim putem.

 

Vađenje impaktiranog umnjaka se dosta razlikuje od vađenja običnih zuba. To je intervencija koja traje duže i radi se pod lokalnom anestezijom. Oralnom hirurgijom se uklanjaju i ciste uzrokovane različitim faktorima. Proces uklanjanja ciste iz vilične kosti se naziva cistektomija. Cistektomija se radi pod lokalnom anestezijom i nije bolna. Razne vrste deformacije vilice,usta ili zuba se uklanjaju oralnom hirurgijom.

 

U oblast oralne hirurgije spada i apikotomija. Apikotomija predstavlja hiruško odstranjivanje vrha korijena zuba. Nakon što se korijen odstrani ostaje šupljina. Veštačke kosti služe kako bi se ta šupljina ispunila. Nakon toga slijedi ušivanje. Stomatološka ordinacija Lopičić nudi usluge oralne hirurgije uz prethodno zakazivanje. Naši stručnjaci će vam bezbolno i besprekorno izvršiti intervenciju. Oralna hirurgija može biti veoma zahtjevna u težim slučajevima a negdje može predstavljati samo rutinski posao.

 

 

Oralna hirurgija i cijene

 

Potrebno je imati obučeno osoblje i adekvatne instrumente za rad. Naša stomatološka ordinacija je opremljena najboljim instrumentima za obavljanje hiruških intervencija iz oblasti oralne hirurgije. Cijene usluga oralne hirurgije možete saznati na licu mesta ili pozivom na brojeve telefona naše stomatološke ordinacije dr Lopičić.

 

Oralna hirurgija u stomatološkoj ordinaciji Lopičić podrazumijeva:

 

 

Za više informacija i zakazivanje pregleda u našoj ordinaciji, pozovite nas na brojeve telefona ili nas kontaktirajte putem stranice Kontakt

Oralna hirurgija i cjene - Stomatoloska ordinacija Dr Lopicic Podgorica

"Ordinacija Lopičić" nudi zaposlenje

Stomatološkoj ordinaciji Lopičić potrebni doktor stomatologije i stomatološka sestra. Više informacija možete videti ovde...

 

Izbjeljivanje zuba 

Izbjelite vaše zube u našoj ordinaciji po odličnoj cijeni. Detaljnije informacije možete vidjeti ovdje .

 

 

Bezmetalna krunica/navlaka za jedan dan!

Krunica se izradjuje u toku istog dana pomocu kompjuterskog softver sistema CEREC najnovije generacije njemacke firme SIRONA. 

detaljnije...

Anketa
Kako ste saznali za naš sajt ?
Putem Google pretrage
Preporuka prijatelja
Preko društvenih mreža
Neki drugi način
Rezultati