Operacija zuba

 

U našoj stomatološkoj ordinaciji Dr Lopičić možete zakazati i operaciju zuba ukoliko stomatolog smatra da je potrebno. U operaciju zuba spada i hirurško vađenje zuba. Hirurško vađenje zuba se odnosi na zube koji se ne vide u ustima.Da bi ih oralni hirurg izvadio je potrebno je da isiječe desni i povuče ih kako bi došao do zuba.Ponekad je potrebno i isjeći sam zub na komade da bi se lakše izvadio.Intervencija traje duže od običnog vađenja zuba.

 

Operisanje zuba je neophodno i kada dođe do zapaljenja korijena zuba. Zapaljenje korijena zuba se događa ukoliko se običan karijes ne liječi na vrijeme. Običan karijes se širi ka korijenu zuba i dospijeva do alveole. Tada dolazi do zapaljenja vrha korijena zuba i ukoliko se ni on ne liječi nastupa periodontitis nakon čega je neophodna operacija zuba.

 

Operacija zuba se radi u našoj stomatološkoj ordinaciji Dr Lopičić uz prethodno zakazivanje. Cijena operacije zuba zavisi od toga koji je zub u pitanju i zbog čega se radi operacija. Nije isto hirurško vađenje umnjaka i operisanje zuba uzrokovano infekcijom. Operacija zuba se radi uz lokalnu anesteziju. Tim specijalista stomatologa će vam reći sve potrebne informacije koje morate znati .Bitno je da znate šta smijete a šta ne smijete da radite i jedete prije i poslije intervencije. Nikakva naprezanja nisu dozvoljena nakon same operacije zuba da ne bi došlo do krvarenja.

 

Prije operacije zuba stomatolog će vam reći da je potrebno da odradite rendgenski snimak jednog ili više zuba sa kojima imate problem.

Operacija i vadjenje zuba - Stomatoloska ordinacija Dr Lopicic Podgorica

"Ordinacija Lopičić" nudi zaposlenje

Stomatološkoj ordinaciji Lopičić potrebni doktor stomatologije i stomatološka sestra. Više informacija možete videti ovde...

 

Izbjeljivanje zuba 

Izbjelite vaše zube u našoj ordinaciji po odličnoj cijeni. Detaljnije informacije možete vidjeti ovdje .

 

 

Bezmetalna krunica/navlaka za jedan dan!

Krunica se izradjuje u toku istog dana pomocu kompjuterskog softver sistema CEREC najnovije generacije njemacke firme SIRONA. 

detaljnije...

Anketa
Kako ste saznali za naš sajt ?
Putem Google pretrage
Preporuka prijatelja
Preko društvenih mreža
Neki drugi način
Rezultati