O nama

Zakažite pregled u stomatološkoj ordinaciji dr Lopičić i na vreme rešite probleme svojih zuba. Naše ljubazno osoblje će Vam zakazati pregled u najkraćem mogućem roku. 

 

U prijatnom ambijentu naše stomatološke ordinacije, osećaćete se kao kod kuće.

 

 

Dr Aleksandar Lopičić 

 

Rodjen je 1977.god u Podgorici, diplomirao je 2002. godine na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Trogodišnju specijalizaciju iz oblasti Stomatološke protetike je završio 2007.  takodje na Stomatološkom fakultetu u Beogradu.

 

Autor je preko 20 naučnih radova objavljenih u zemlji i inostranstvu. U periodu 2008-2010. radio je na Medicinskom fakultetu/odsjek za stomatologiju u Podgorici na predmetima Gnatologija I Stomatološka protetika (klinika I pretklinika).

 

Zbog nagomilanih obaveza , potrebe da se usavršava i posveti  privatnoj praksi. napustio je rad na fakultetu koji ga je duhovno ispunjavao. Redovni je učesnik kongresa u zemlji i inostranstvu vezanih za oblast protetike I estetske stomatologije.

 

Oženjen je i otac Isidore,Viktora I Filipa zbog kojih sve ovo ima smisla.

Stomatoloska ordinacija dr Lopicic Podgorica

"Ordinacija Lopičić" nudi zaposlenje

Stomatološkoj ordinaciji Lopičić potrebni doktor stomatologije i stomatološka sestra. Više informacija možete videti ovde...

 

Izbjeljivanje zuba 

Izbjelite vaše zube u našoj ordinaciji po odličnoj cijeni. Detaljnije informacije možete vidjeti ovdje .

 

 

Bezmetalna krunica/navlaka za jedan dan!

Krunica se izradjuje u toku istog dana pomocu kompjuterskog softver sistema CEREC najnovije generacije njemacke firme SIRONA. 

detaljnije...

Anketa
Kako ste saznali za naš sajt ?
Putem Google pretrage
Preporuka prijatelja
Preko društvenih mreža
Neki drugi način
Rezultati