Bezmetalna krunica/navlaka za jedan dan!

14.02.2014

Zamislite da ste u posjeti Crnoj Gori, imate važan sastanak, ili je u pitanju neki drugi povod. Za vrijeme poslovnog ručka ili redovnog obroka desila Vam se nezgoda u vidu slomljenog zuba. Kako brzo i kvalitetno riješiti ovakav problem?

Posjetite našu stomatološku ordinaciju i u jednom danu, trajno, kvalitetno i po visokim standardnima riješite vaš problem! Pored toga, ukoliko želite da zamjenite dotrajale ogromne plombe na Vašim zubima koje zauzimaju veliki dio zuba, naša ordinacija i naše stručno osoblje stoji Vam na raspolaganju.

Pored navedene, nudimo i ostale usluge koje se tiču:

Takođe sa ponosom ističemo da se u prostorijama naše ordinacije primenjuje i CAD/CAM sistem u stomatologiji, ta;nije CEREC sistem poznatog njemačkog proizvođača SIRONA. Više o ovom sistemu u stomatologiji pročitajte ovdje.



Povezani članci

Bezmetalna krunica/navlaka za jedan dan

"Ordinacija Lopičić" nudi zaposlenje

Stomatološkoj ordinaciji Lopičić potrebni doktor stomatologije i stomatološka sestra. Više informacija možete videti ovde...

 

Izbjeljivanje zuba 

Izbjelite vaše zube u našoj ordinaciji po odličnoj cijeni. Detaljnije informacije možete vidjeti ovdje .

 

 

Bezmetalna krunica/navlaka za jedan dan!

Krunica se izradjuje u toku istog dana pomocu kompjuterskog softver sistema CEREC najnovije generacije njemacke firme SIRONA. 

detaljnije...

Anketa
Kako ste saznali za naš sajt ?
Putem Google pretrage
Preporuka prijatelja
Preko društvenih mreža
Neki drugi način
Rezultati