Izbjeljivanje zuba

Izbjeljivanje zuba je tehnika kojom se postiže izraženija bjelina zuba. To je samo jedna od usluga koje nudi stomatološka ordinacija Lopičić iz Podgorice. U posljednje vrijeme je izbjeljivanje zuba postalo veomo popularno. Izbjeljivanje zuba je razlog zbog kojeg se sve više pacijenata obraća stomatologu.


Stomatološka ordinacija Lopičić iz Podgorice između ostalog, nudi povoljne usluge izbjeljivanja zuba. Cijene izbjeljivanja zuba možete saznati na licu mesta ili putem telefona naše ordinacije. Izbjeljivanje zuba je moguće uraditi kao profesionalno i kućno izbijeljivanje. Profesionalno izbjeljivanje izvodi stomatolog u stomatološkoj ordinaciji, dok kućno izvodi pacijent uz prethodne konsultacije stomatologa.

 

 

Profesinalno izbjeljivanje zuba - Lasersko izbjeljivanje zuba

 

Poslednjih godina je postalo popularno i lasersko izbjeljivanje zuba. Stomatološka ordinacija Lopičić vrši usluge laserskog izbjeljivanja zuba. Za lasersko izbjeljivanje zuba se koristi aktivni sastojak, koji predstavlja gel koji je na bazi vodonik-peroksida ili karbamid-peroksida. Kao katalizator prilikom reakcije zubne strukture i gela se koristi laser. Oslobađanje slobodnih radikala kiseonika putem zraka određenih talasnih dužina se vrši prilikom uspostavljanja reakcije zubne strukture i gela.

 

Ukratko laser služi da aktivira gel koji se koristi pri izbjeljivanju kao i da poboljša njegov učinak. Spajanjem izvora energije u vidu lasera sa jedne strane i gela za izbjeljivanje sa druge strane se ostvaruje mogućnost postizanja dobrih rezultata. Prednost laserskog izbjeljivanja zuba je u tome što je dovoljan jedan tretman za postizanje željene bjeline. Lasersko izbjeljivanje je pouzdana, bezbjedna i najbrža metoda kojom se postižu zavidni rezultati.

 

 

Izbjeljivanje zuba - cijena

 

Cijene stomatoloških usluga koje nudi stomatološka ordinacija Lopičić između ostalog i izbjeljivanje zuba su veoma pristupačne. Izbjeljivanje zuba je efikasnije ako su vam zubi žućkasti ili braonkasti. Izbjeljivanje zuba je potpuno bezbjedno. O svemu što vas dodatno interesuje možete se informisati u našoj ordinaciji Lopičić ili putem kontakt telefona naše ordinacije. Cijena stomatoloških usluga opravdava kvalitet koji dobijate zauzvrat.

Profesinalno izbjeljivanje zuba - Lasersko izbjeljivanje zuba - cena

"Ordinacija Lopičić" nudi zaposlenje

Stomatološkoj ordinaciji Lopičić potrebni doktor stomatologije i stomatološka sestra. Više informacija možete videti ovde...

 

Izbjeljivanje zuba 

Izbjelite vaše zube u našoj ordinaciji po odličnoj cijeni. Detaljnije informacije možete vidjeti ovdje .

 

 

Bezmetalna krunica/navlaka za jedan dan!

Krunica se izradjuje u toku istog dana pomocu kompjuterskog softver sistema CEREC najnovije generacije njemacke firme SIRONA. 

detaljnije...

Anketa
Kako ste saznali za naš sajt ?
Putem Google pretrage
Preporuka prijatelja
Preko društvenih mreža
Neki drugi način
Rezultati