Frenektomija

 

 

Frenektomija je uklanjanje resice koja predstavlja spajanje sredine gornje usne i desni, jezika i poda usne duplje i sredine donje usne i desni. Uklanjanje resice se uglavnom vrši kod djece dok su mlađeg uzrasta. Resica može predstavljati problem pri govoru i to je samo jedan od razloga zbog koga je treba ukloniti.

 

Predprotetska priprema i ortodontske svrhe su još samo jedan od razloga. Kod nas u stomatološkoj ordinaciji Dr Lopičić možete zakazati hiruršku interevenciju frenektomije. Tim stručnjaka stomatologa će se potruditi da uklanjanje resice prođe bezbolno i što efikasnije.

 

Cijene stomatoloških usluga, kao i frenektomije možete saznati ukoliko dođete u našu stomatološku ordinaciju Dr Lopičić koja se nalazi u Podgorici ili se informisati putem poziva na broj telefona koji vidite na sajtu.

 

Frenektomija se vrši uz lokalnu anesteziju, kratko traje i potpuno je bezbolna. Ukoliko primjetite kod svog djeteta da ima problem sa jednom od navedene tri resice savjetujemo Vam da ga odvedete stomatologu. To je problem koji može samo pogoršati osnovne funkcije usne duplje djetetu kad odraste.

 

Stomatolozi u ordinaciji Dr Lopičić su iskusni i nude usluge visokog kvaliteta, zato vam savjetujemo da se javite ukoliko imate ovakav problem. Resica između gornje(donje) usne i desni i jezika i poda usne duplje može predstavljati veliki problem ukoliko se ne otkloni u ranim godinama života.

 

Kad god da se odlučite da odradite ovakvu hiruršku intervenciju nije kasno. Znajte da vrijeme izvršenja intervencije traje 15 min i potpuno je bezbolno. Savjetujemo Vam da preventivne stomatološke preglede radite na svakih šest mjeseci do godinu dana. Na taj način ćete spriječiti nastanak oboljenja zuba kao što su karijes ili parodontopatija.Brinite o svojim zubima na vrijeme i dođite na stomatološki pregled u našu ordinaciju Dr Lopičić u Podgorici.

 

Frenektomija - Stomatoloska ordinacija Podgorica

"Ordinacija Lopičić" nudi zaposlenje

Stomatološkoj ordinaciji Lopičić potrebni doktor stomatologije i stomatološka sestra. Više informacija možete videti ovde...

 

Izbjeljivanje zuba 

Izbjelite vaše zube u našoj ordinaciji po odličnoj cijeni. Detaljnije informacije možete vidjeti ovdje .

 

 

Bezmetalna krunica/navlaka za jedan dan!

Krunica se izradjuje u toku istog dana pomocu kompjuterskog softver sistema CEREC najnovije generacije njemacke firme SIRONA. 

detaljnije...

Anketa
Kako ste saznali za naš sajt ?
Putem Google pretrage
Preporuka prijatelja
Preko društvenih mreža
Neki drugi način
Rezultati