Folije za ispravljanje zuba

 

Stomatološka ordinacija Dr Lopičić sa ponosom može da ponudi svojim pacijentima jednu on najnovih tehnika ispravljanja zuba, a to je ispravljanje zuba folijom. U pitanju je vrsta ortodonskog ispravljanja zuba providnom folijom.

 

Ispravljanje zuba folijom je zapravo ispravljanje zuba nevidljivom protezom. Folije za ispravljanje zuba su izrađene pomoću 3D tehnologije. Prvi korak je digitalizacija lica. Nakon digitalizacije lica se izrađuju CAD/CAM folije. Posebno napravljen softver je ključan za funkcionisanje ovakve tehnike ispravljanja zuba. Simulacija zuba koji se pomjeraju se radi pomoću softvera uz pomoć kojeg dolazi do pomjeranja svakog pojedinačnog zuba i njegovog sječenja da bi mogao da se pomjera u svim mogućim pravcima.

 

Kako bi se kompletiralo ortodontsko pomjeranje zuba, potrebno je simuliranje pomjeraja zuba podijeliti na broj folija. Smjenjivanje folija se vrši na svake dvije nedjelje. Folije za ispravljanje zuba posjeduju velike prednosti. Jedna od prednosti je ta što su CAD/CAM folije udobne za nošenje i posjeduju prozirnost i tankoću. Ovom tehnikom ispravljanja zuba je povećana preciznost prilikom pomjeranja zuba.

 

Pacijent je u mogućnosti da posmatra ako želi pomjeranje zuba pomoću slike,  videa ili 3D  modela. Folije potrebne za ispravljanje zuba se pacijentu daju unaprijed. Cijenu folije za ispravljanje zuba možete saznati ukoliko dođete direktno u našu ordinaciju Dr Lopičić koja se nalazi u Podgorici.

Folije za ispravljanje zuba - Stomatoloska ordinacija Podgorica

"Ordinacija Lopičić" nudi zaposlenje

Stomatološkoj ordinaciji Lopičić potrebni doktor stomatologije i stomatološka sestra. Više informacija možete videti ovde...

 

Izbjeljivanje zuba 

Izbjelite vaše zube u našoj ordinaciji po odličnoj cijeni. Detaljnije informacije možete vidjeti ovdje .

 

 

Bezmetalna krunica/navlaka za jedan dan!

Krunica se izradjuje u toku istog dana pomocu kompjuterskog softver sistema CEREC najnovije generacije njemacke firme SIRONA. 

detaljnije...

Anketa
Kako ste saznali za naš sajt ?
Putem Google pretrage
Preporuka prijatelja
Preko društvenih mreža
Neki drugi način
Rezultati