Fasete

 

Ukoliko niste zadovoljni oblikom, bojom, položajem vaših zuba predlažemo vam jednostavno riješenje, postavljanje faseta, u našoj stomatološkoj ordinaciji Dr Lopičić koja se nalazi u Podgorici. Fasete su navlake i mogu biti keramičke ili porcelanske i kompozitne. 

 

Porcelanske fasete

 

Porcelanska faseta je tanka ljuspa izrađena od keramike, koja se lijepi na prednju površinu zuba koji je prethodno izbrušen. Zub je prije postavljanja fasete potrebno minimallno izbrusiti sa prednje strane samo za odgovarajuću veličinu fasete. Keramika je pogodna za izradu fasete iz razloga što njen sjaj najbolje oponaša sjaj gleđi prirodnog zuba. Keramička faseta postavljena na zub daje potpuno prirodan izgled zubu toliko da ga je nemoguće razlikovati od ostalih prirodnih zuba pacijenta.

 

Faseta izrađena od keramike posjeduje refleksiju svejtlosnih zraka na isti način kao i prirodan zub. Prednost keramičkih faseta je to što ne izaziva zapaljenja ili povlačenje desni.Sa prirodnog zuba se brusi samo gleđ sa prednjeg dijela nakon čega se ljepi faseta. Stomatolozi iz naše ordinacije Dr Lopičić će vam precizno odrediti boju fasete identično boji vašeg prirodnog zuba. Nakon postavljanja keramičke fasete imaćete potpuno prirodan i zanosan osmjeh o kome svi sanjaju.

 

Kompozitne fasete

 

Kompozitna faseta je izrađena kao što i sama riječ kaže od kompozita. One se izrađuju i postavljaju tokom jedne posjete stomatologu. Takođe imaju svrhu da poprave oblik, izgled i sjaj vašeg prirodnog zuba. Osmjeh čini prirodnim i estetski privlačnim. Kompozitne fasete postižu skoro isti efekat kao i keramičke. Razlika keramičkih i kompozitnih faseta je prije svega u cijeni. Cijena faseta se razlikuje u odnosu na materijal od kojeg je izrađena faseta. Cijena keramičke fasete je daleko veća od kompozitne fasete. Još jedna prednost kompozitnih faseta u odnosu na keramičke je to što se kompozitne fasete stavljaju tokom jedne posijete stomatologu. Na vama je da se odlučite šta vam je prioritet. Ukoliko Vam je potreban savjet stomatolozi naše stomatološke ordinacije Vam uvjek stoje na raspolaganju. Uz povoljne cijene i besprekornu uslugu stomatološka ordinacija Dr Lopičić je tu za vas.

Porcelanske i komozitne fasete-Stomatoloska ordinacija Podgorica

"Ordinacija Lopičić" nudi zaposlenje

Stomatološkoj ordinaciji Lopičić potrebni doktor stomatologije i stomatološka sestra. Više informacija možete videti ovde...

 

Izbjeljivanje zuba 

Izbjelite vaše zube u našoj ordinaciji po odličnoj cijeni. Detaljnije informacije možete vidjeti ovdje .

 

 

Bezmetalna krunica/navlaka za jedan dan!

Krunica se izradjuje u toku istog dana pomocu kompjuterskog softver sistema CEREC najnovije generacije njemacke firme SIRONA. 

detaljnije...

Anketa
Kako ste saznali za naš sajt ?
Putem Google pretrage
Preporuka prijatelja
Preko društvenih mreža
Neki drugi način
Rezultati