Bezmetalne keramičke krunice

 

Bezmetalne keramičke krunice su traženije od metalno keramičkih krunica. U stomatološkoj ordinaciji Dr Lopičić imate mogućnost izrade bezmetalnih keramičkih krunica po povoljnim cijenama. Bezmetalne keramičke krunice kao što i sama riječ kaže u svom sastavu ne sadrže metal.Bezmetalne keramičke krunice kao osnovni materijal od kojeg su izgrađene koriste isključivo keramiku. Posjeduju vrhunsku estetiku.

 

Bezmetalne keramičke krunice su uglavnom izrađene od Cirkonijuma. Cirkonijum omogućava savršeno vizuelno uklapanje u izgled ostalih prirodnih zuba pacijenta. Bezmetalne keramičke krunice su dostigle veću traženost u prethodnih par godina od metalnih keramičkih krunica. Prednost bezmetalnih keramičkih krunica u odnosu na metalne keramičke krunice jeste u tome što kod bezmetalnih keramičkih krunica ne treba da brinete o tome da li će nakon nekog perioda metalni dio krunice biti vidljiv.

 

Bezmetalne keramičke krunice koje vam nudi naša stomatološka ordinacija Dr Lopičić Vam obećavaju perfektan estetski rezultat koji će uvijek trajati. Stavljanje bezmetalnih keramičkih krunica je savršeno riješenje ukoliko Vam fali jedan ili više zuba. Zbog svog sastava, koji je isključivo od keramike, bezmetalne keramčke krunice su potpuno prirodnog izgleda.

 

Pored perfektnog izgleda one posjeduju visok kvalitet. Kada ih jednom stavite više ne morate da razmišljate da li će doći do oštećenja. Stavljanjem bezmetalnih keramičkih krunica na mjesto gdje vam nedostaje zub ili više njih spriječavate nastajenje mnogobrojnih problema koji su svakako mogući uslijed nedostatka zuba. Prilikom stavljanja bezmetalnih keramičkih krunica takođe ne morate brinuti da će doći do alergijske pojave, zato što je to nemoguće. Krunice izrađene od čiste keramike posjeduju četiri puta veću čvrstinu za razliku od metalnih keramičkih krunica. Cijene bezmetalnih i metalnih keramičkih krunica se razlikuju. Cijene bezmetalnih keramičkih krunica možete saznati dolaskom direktno u našu stomatološku ordinaciju Dr Lopičić. Naš tim stomatologa specijalista iz oblasti protetike će Vam odgovoriti na sva potrebna pitanja. Na Vama je samo da se odlučite.

Bezmetalne keramicke krunice za zube

"Ordinacija Lopičić" nudi zaposlenje

Stomatološkoj ordinaciji Lopičić potrebni doktor stomatologije i stomatološka sestra. Više informacija možete videti ovde...

 

Izbjeljivanje zuba 

Izbjelite vaše zube u našoj ordinaciji po odličnoj cijeni. Detaljnije informacije možete vidjeti ovdje .

 

 

Bezmetalna krunica/navlaka za jedan dan!

Krunica se izradjuje u toku istog dana pomocu kompjuterskog softver sistema CEREC najnovije generacije njemacke firme SIRONA. 

detaljnije...

Anketa
Kako ste saznali za naš sajt ?
Putem Google pretrage
Preporuka prijatelja
Preko društvenih mreža
Neki drugi način
Rezultati